Tarief en vergoeding van de therapie

Tarief en duur

De tarieven kunnen verschillen per psycholoog, bekijk de tarieven van de psycholoog op psyned.nl of bel ons voor meer informatie.

Wordt therapeut Voorschoten vergoed of niet?

Je doet er goed aan even bij je verzekering te informeren over een vergoeding. De verschillen kunnen groot zijn: van een volledige vergoeding, of een maximaal aantal sessies tot helemaal niets.

Betaling en afzeggen

De betaling gaat via een factuur die je ontvangt van FAMED. Een afspraak afzeggen kan altijd, maar laat het mij 48 uur van tevoren weten, dan kan ik nog iemand anders inplannen en hoef ik geen kosten in rekening te brengen.

Daar kan ik je ook bij helpen

Voor veel mensen is het lastig om te zien of hun polis iets nu vergoed of niet en op welke manier. Vandaar ook dat ik iedereen adviseer het even te overleggen met de verzekering. Ik kan dat telefoontje ook voor je doen.

Contact therapie Voorschoten

Weet je nog niet zeker of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan? Bel ons dan voor vrijblijvend en passend advies in jouw situatie. Onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en geven jou het beste advies. Er is geen wachtlijst en wij kunnen direct een afspraak voor je maken. Bel ons op 085 4014720.