Therapie in Voorschoten met een therapeut

De therapie die ik geef combineert inzicht met ervaring. In sommige gevallen leer je door te snappen en in andere groei je door te beleven. Het is in die eerste afspraak belangrijk dat we elkaar echt even leren kennen.

Contact voor contract

Vervolgens maken we een ‘behandelvoorstel’. Dat wil zeggen, ik geef je een diagnose van de thema’s die er spelen, wat ik denk dat voor jou de beste behandeling is en hoe lang de behandeling ongeveer gaat duren. In de regel hou ik overigens geen vaste einddatum aan, maar werk ik met evaluatiemomenten. Over het algemeen geef ik vijf sessies voordat we de eerste evaluatie doen. Veel mensen kunnen er vanaf dat moment zelf verder aan werken.

In het behandelplan ga ik uit van de kwaliteiten, mogelijkheden en ‘stijl’ van de client. En dat moet ook, want een behandeling moet goed bij je passen.

Bekijk hier de therapieën

Je kunt met heel uiteenlopende klachten terecht bij Therapie Voorschoten. Meer weten over verschillende klachten en therapieën? Klik één van de volgende links:

    • Mindfulness met Therapie Voorschoten
      Mindfulness Therapie Voorschoten – Therapeuten en Psychologen regio Leiden – Persoonlijke en Deskundige hulp bij verschillende klachten. Geen wachtlijst, wij helpen!

Contact therapie Voorschoten

Weet je nog niet zeker of je met jouw klacht naar een psycholoog kunt gaan? Bel ons dan voor vrijblijvend en passend advies in jouw situatie. Onze telefonisten zijn geschoold in de psychologie en geven jou het beste advies. Er is geen wachtlijst en wij kunnen direct een afspraak voor je maken. Bel ons op 085 4014720.